Αυτό το αρωματικό, ζεστό κρασί συνηθίζεται πολύ τις κρύες μέρες του χειμώνα στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και ονομάζεται gluhwein, mulled wine.

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 15 λεπτά και φτάνει για 6 μερίδες.

Τα διάφορα μπαχαρικά του μπλέκονται και η ευχάριστη γεύση του διαφέρει ανάλογα με τη χώρα που το προσφέρουν συνεπαίρνοντας όποιον το γεύεται.

Είναι ιδανικό για να ζεσταθείς τα κρύα χειμωνιάτικα βράδια απολαμβάνοντάς το παρέα με καλούς φίλους.

Διαβάστε περισσότερα στο: backstage24.gr