Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Κυβέρνηση λαού, πολιτική για το λαό, εξουσία με το λαό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας

Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Στην Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι πλέον «πολιτική πεποίθηση», πως η «αντίστροφη μέτρηση για τη δημοκρατική ανατροπή και την αλλαγή πολιτικής ξεκινά την Τετάρτη», μετά την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία αναμένεται να αποβεί άκαρπη αφού αποτυγχάνει κι η κυβερνητική  απόπειρα διεμβολισμού ανεξάρτητων βουλευτών και κομμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, από το Ηράκλειο προχθές και τη Λάρισα χθες, από το βήμα των Περιφερειακών Συνδιασκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκε πως η «Αριστερά θα αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες για να αλλάξει τα πράγματα και να βγάλει τη χώρα από τη μέγγενη του Μνημονίου». «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την Ελλάδα και θα είναι η αρχή αλλαγής στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.!

Τόσο ο κ. Τσίπρας από το Ηράκλειο και την Λάρισα, όσο κι ο Γιάννης Δραγασάκης από την Τρίπολη, εξέφρασαν την πολιτική άποψη, ότι ο Αντώνης Σαμαράς,  γνωρίζει πια ότι δεν μπορεί να αποφύγει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και επιδίδεται σε μια ξέφρενη επιχείρηση κινδυνολογίας με μοναδικό σκοπό τη διαχειρίσιμη ήττα. Σ αυτό το πνεύμα, -πάντα σύμφωνα με κορυφαίους επιτελείς της Κουμουνδούρου – , ο κ. Σαμαράς, «προσφεύγει σε μια άκρατη κινδυνολογία» και «απειλεί τους Έλληνες με χάος, όμως η καλλιέργεια του φόβου είναι ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν περνά πια στους πολίτες, οι οποίοι συνειδητοποιούν πως ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα είναι η παραμονή της καταστροφικής συγκυβέρνησης και η υποταγή της στην τρόικα»!

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa