Κοινωνία

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Κατσούλα

Ασημάκης Κατσούλας

Οργή προκάλεσε στους συγγενείς των θυμάτων των σατανιστών της Παλλήνης η ψευδής είδηση ότι ο 44χρονος Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, ύστερα από 21 χρόνια κράτησης.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» του περασμένου Σαββάτου που έγραφε ότι ο Ασημάκης Κατσούλας αποφυλακίστηκε.

Η είδηση αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα αναπαράχθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης.

Παρόλο που δεν υπήρξε καμία διάψευση ή αντίδραση από το υπουργείο επί δύο μέρες, σήμερα έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές ότι η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Κατσούλας παραμένει στις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Χανίων.

Επίσης, σημειώνουν ότι το δικαστικό συμβούλιο, στο οποίο είχε προσφύγει από τον περασμένο Μάρτιο, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δικαστικό συμβούλιο Χανίων, αφού εξέτασε την τρίτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του Ασημάκη Κατσούλα, αποφάσισε να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του. Η αίτηση απορρίφθηκε όπως και οι προηγούμενες».

Όπως είναι φυσικό η είδηση αυτή προκάλεσε την οργή των συγγενών των θυμάτων και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο θείος της Γαρουφαλιάς Γιούργα, πριν διαψευστεί η πληροφορία αυτή:«Να χαιρόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη που πήρε τέτοια απόφαση… Πρόκειται για ατόπημα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως άφησαν ελεύθερο έναν αμετανόητο δολοφόνο, ο οποίος ακόμη και σήμερα δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του. Δεν έχει ζητήσει συγνώμη από τους συγγενείς, από τον σύζυγο και τον γιο της Γαρουφαλλιάς, ο οποίος έχασε την μάνα του από τη μια στιγμή στην άλλη.

Που όλη του τη ζωή δεν χάρηκε την μάνα του. Αφησαν ελεύθερη την Μαργέτη, πέρυσι άφησαν ελεύθερο τον Δημητροκάλη, σήμερα τον αρχηγό τους… Αν κάποιος από εμάς τον πετύχει, αναρωτήθηκαν πώς θα αντιδράσουμε; Πώς θα αντιδράσει το παιδί της Γαρουφαλιάς, ο Παντελής, αν δει μπροστά του τον δολοφόνο της μητέρας του, που τη στερήθηκε στα επτά του χρόνια και σήμερα είναι 29 ετών; Αυτό το παιδί είναι το μεγαλύτερο θύμα των σατανιστών».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER