Εταιρεία

Η MEDIA PUBLISHING GK IKE, επενδύοντας στην αμεσότητα και την ταχύτητα της διαδικτυακής ενημέρωσης, η οποία αποτελεί κυρίαρχο βήμα στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, μετά την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και την Free Press KARFITSA δημιούργησε και το portal “www.paraskhnio.gr” το 2011.

Tο Ρaraskhnio.gr είναι ένα site ειδησεογραφικού περιεχομένου με πλουραλισμό στην ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας όπως: ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΔΙΕΘΝΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, MEDIA, LIFESTYLE.

Το Paraskhnio.gr δίνει το δικό του καθημερινό στίγμα στη διαχείριση της καθημερινής ειδησεογραφίας με στόχο οι αναγνώστες να διαμορφώνουν την προσωπική τους γνώμη.

Έχει αμεσότητα στην πληροφόρηση και βρίσκεται πάντα στον τόπο και τη στιγμή που διαδραματίζεται ή είναι σε εξέλιξη ένα γεγονός.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ρaraskhnio.gr συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων, από πλευράς παρεμβατικότητας, sites της χώρας.

Ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.

Το Ρaraskhnio.gr είναι το site που προηγείται των γεγονότων και των εξελίξεων, όπως και η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, διευθυντής της οποίας είναι ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Φώτης Σιούμπουρας, που πλαισιώνεται από ένα δημοσιογραφικό δυναμικό με ισχυρές και έγκυρες υπογραφές, όπως των: Σ. Σταθόπουλου, Α. Αντωνόπουλου, Α. Κάτζου, Λουκά Γεωργιάδη, Στ. Ιωαννίδη, Γ. Λαιμού, Κατ. Παπακωστοπούλου και μια ομάδα εμπείρων δημοσιογράφων, που φροντίζουν να παρουσιάζουν την «αθέατη» πλευρά των ειδήσεων.

Πέρα από την αυτόνομη πορεία του, το Ρaraskhnio.gr υποστηρίζεται και από όλους εκείνους τους πιστούς αναγνώστες της σαββατιάτικης έντυπης μορφής, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν μια μόνιμη, και μάλιστα διευρυμένη βάση, καθώς διατηρούν την επαφή μαζί μας και για τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.
Η διαφημιστική προβολή στους χιλιάδες επισκέπτες αναγνώστες του Ρaraskhnio.gr (περίπου 1.000.000 μηνιαίως, πηγή στοιχείων Google Analytics) έχει εγγυημένο αποτέλεσμα, καθώς εμφανίζεται σε ένα δυναμικό κοινό.
Οι άνθρωποι του Ρaraskhnio.gr βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για το ξεκίνημα και τη συνέχιση μιας δημιουργικής συνεργασίας.

Διευθυντής :Γιώργος Λαιμός
Διευθυντής Σύνταξης: Κώστας Παπαδόπουλος

Ιδιοκτησία: Χρυσή Τζουμάκα
MEDIA PUBLISHING GK IKE