Κοινωνία

Έκπληκτος ο γαλανομάτης αγρότης από την Κρήτη που έγινε viral: Δεν περίμενα τόσο χαμό

Ο νεαρός αγρότης με τα γαλάζια μάτια από την Κρήτη που έκλεψε την παράσταση στο συλλαλητήριο των αγροτών την Τετάρτη στην Αθήνα, δεν περίμενε ποτέ ότι θα προκαλέσει τόσο χαμό.

Οι φωτογραφίες του Στάθη Στιβακτάκη, του μελισσουργού από τα Βορίζια Λασιθίου,  κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου με τους περισσότερους να σχολιάζουν την άγρια ομορφιά του βλέμματός του.

Ο ίδιος μιλώντας στο BHMAFM είπε ότι «δεν περίμενε αυτόν τον χαμό» με τις φωτογραφίες του. «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» συμπλήρωσε.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του  «να ‘ναι καλά τα κοπέλια» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά τον πειράζουν για τον χαμό που έχει προκαλέσει η άγρια ομορφιά του.

Ωστόσο απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ποζάρει για το φακό ενός φωτογράφου ως μια διαφορετική επαγγελματική απασχόληση.

«Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς» απάντησε.

Αναφορικά με όσα συνέβησαν την Τετάρτη δήλωσε «ανεβήκαμε στην Αθήνα και εκεί μας περίμεναν τα “μπολάκια” του Τσίπρα, τα ΜΑΤ όπως τα λέω εγώ, και μας ψέκασαν». «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» κατέληξε στη συνέντευξή του.

Στάθης Στιβακτάκης Στάθης Στιβακτάκης Στάθης Στιβακτάκης Στάθης Στιβακτάκης Στάθης Στιβακτάκης Στάθης Στιβακτάκης

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER