Κοινωνία

Πώς απετράπη η αυτοκτονία 21χρονης

Η πρόθεση αυτοκτονίας 21χρονης ελληνίδας, που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου,  σήμανε συναγερμό  στην  Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μέσα στην «online» διαδικασία «CYBER ALERT»,  το  Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,  ότι άγνωστο άτομο είχε αναρτήσει σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχόλια που συνδέονταν άμεσα με αυτοκτονικό ιδεασμό.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν σε ενδελεχείς διαδικτυακές – αστυνομικές έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου και ο τόπος διαμονής του ατόμου που εκδήλωσε την πρόθεση αυτοκτονίας.

Έπειτα, ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και με την άμεση επέμβαση των Αστυνομικών εντοπίστηκε εντός της οικίας η 21χρονη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αφού διασφαλίστηκε η σωματική ακεραιότητα της 21χρονης, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών και κατόπιν εντολής, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε σε κατάλληλο Νοσοκομείο για εξέταση, όπου και νοσηλεύεται.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER