Κοινωνία

Καστοριά: Νεκρός 26χρονος από σπάνιο νόσημα

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε, χθες το βράδυ εσπευσμένα, 26χρονος φοιτητής που βρισκόταν στην Καστοριά. Συγκεκριμένα ο 26χρονος ένιωσε έντονους πόνους και διακομίσθηκε αρχικά στην παθολογική νοσοκομείου της Καστοριάς και αφού διαπιστώθηκε σπάνιο νόσημα αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όμως κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος κατέληξε.  Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο νεαρός έπασχε από το σύνδρομο «EhlersDanlos» το οποίο συνοδεύεται από πολλά υποσύνδρομα και είναι καταστροφικό για τον οργανισμό.  Αυτό το σύνδρομο σύμφωνα με επικοινωνία του «Π», με ιατρούς καταστρέφει τα αγγεία και συνοδεύεται από τρομερούς πόνους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  ο φοιτητής είχε χάσει τον πατέρα του σε ηλικία 27 ετών από το ίδιο σπάνιο σύνδρομο. Ο φοιτητής είχε καταγωγή από την Καλαμάτα αλλά σπούδαζε σε σχολή της Καστοριάς. Αυτή την περίοδο αν και έχουν κλείσει οι σχολές αλλά ο 26χρονος βρέθηκε πάλι στην περιοχή για το river πάρτι του Νεστορίου. Το οποίο είναι πασίγνωστο σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Για τον θάνατο του νεαρού φοιτητή διεξήγαγε έρευνα το Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς το οποίο αναφέρει πως ο θάνατος προήλθε καθαρά από παθολογικά αίτια.

 

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa