Παρασκηνιακά

Πώς αντέδρασε ο Τσίπρας στο φόρεμα-πυρκαγιά της Περιστέρας;

Τσίπρας - Περιστέρα

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τις στυλιστικές επιλογές της συντρόφου του πρωθυπουργού και τα σχόλια πέφτουν «βροχή».

Πως όμως αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας από την Κίνα το πάρτι που έγινε στο Διαδίκτυο σχετικά με το φόρεμα-πυρκαγιά της Περιστέρας Μπαζιάνα;

«Εγώ κάνω τόσα πράγματα στο Πεκίνο και αυτοί στην Ελλάδα ασχολούνται με ένα φόρεμα», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», και γελούσε.

Ωστόσο, η σύντροφός του δεν γέλασε καθόλου, αφού μάλλον στεναχωρήθηκε αρκετά με τα σχόλια που έλαβε για την εμφάνιση της. Δεν παραπονέθηκε δημοσίως παρά μόνο είπε ότι αμέσως μετά θα πήγαινε σε ένα επίσημο γεύμα και ντύθηκε κατάλληλα.

Ο κ. Τσίπρας όμως βλέποντάς την στενοχωρημένη επιχείρησε να σπάσει το πρωτόκολλο και να την πάει σε ένα εστιατόριο για ρομαντικό δείπνο. Πήγαν αλλά αναγκάστηκαν να γυρίσουν γρήγορα πίσω. Τι είχε συμβεί; Τους πήραν χαμπάρι οι κινέζοι «φουσκωτοί» και άδειασαν όχι μόνον το εστιατόριο από τον κόσμο, αλλά και όλο τον δρόμο.

Το ζεύγος όμως επειδή αισθάνθηκε άβολα επέστρεψε στο ξενοδοχείο του.

Πάντως να σημειωθεί ότι πήραν και τα δωράκια τους στην Κίνα και όχι μόνον βάζα, αλλά και από ένα υπερσύγχρονο Huawei Honor.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa