Παρασκηνιακά

Τι απαντά ο Άδωνις μετά τo επεισόδιo με Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

αδωνις γεωργιαδης

Την απάντησή του μετά την ένταση που προκλήθηκε στο Imperial College του Λονδίνου δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας βρέθηκε στο Imperial College ως ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Η ελληνική εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση», μετά από πρόσκληση του Hellenic Society του πανεπιστημίου.

 

Ο υπουργός Υγείας με το που μπήκε στην αίθουσα και επιχείρησε να ξεκινήσει την ομιλία του, μια κοπέλα του φώναξε: «εμείς σας πληρώσαμε να έρθετε εδώ; οι Έλληνες φορολογούμενοι;». Η κριτική στον υπουργό Υγείας για το κόστος του ταξιδιού προκάλεσε την οργισμένη κραυγή κάποιου από το κοινό : «παλιοκουμμούνια» με τους φοιτητές που βρίσκονταν απέναντι από τον υπουργό να απαντούν: «σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν».

Ακολούθησαν στιγμές έντασης και ανάμεσα στους φοιτητές οι οποίοι αντάλλαξαν φραστικές επιθέσεις μεταξύ τους ενώ σε κάποιο σημείο ο υπουργός Υγείας κατέβηκε από το βήμα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από τους φοιτητές.

Τελικά μία από τις φοιτήτριες διάβασε το κείμενο που καταφερόταν εναντίον του.

Άδωνις-Λονδίνο-01 Άδωνις-Λονδίνο-02

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa