Παρασκηνιακά

Επίσκεψη Καμμένου στην Κω – Αντέδρασαν οι κάτοικοι! Τι απαντάει το Υπουργείο

Το ταξίδι του Πάνου Καμμένου πήρε μια απρόσμενη τροπή…  

Σύμφωνα με το Βήμα της Κω, δεκάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους, εν όψει της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου, για να διαμαρτυρηθούν για το μεταναστευτικό.

Ο υπουργός Άμυνας επρόκειτο να επισκεφθεί το ακίνητο του Νίκου Κανταρτζή το οποίο προτάθηκε για το hot spot της Κω.

Παρά το γεγονός ότι Αστυνομία και αυτοκίνητο του στρατού είχαν αποκλείσει το δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο, δεκάδες κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν.

Και ενώ όλοι περίμεναν τον Υπουργό να μεταβεί στο χώρο πίσω από τα Lidl (ακόμα και ο Βουλευτής κ. Καματερός ήταν εκεί) με έκπληξη είδαν το ελικόπτερο του κ. Καμμένου να κάνει 3 στροφές πάνω από τον χώρο και να πηγαίνει τελικά στον Ιππικό Όμιλο.

Η απάντηση του Υπουργείου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο.

timthumb (2)

timthumb

timthumb (1)

 

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

Καταγραφή

 

Καμμένος

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa