Παρασκηνιακά

Άγγελος Τσέκερης: Υπάρχει τάση εμετικού κιτρινισμού κατά του Μητσοτάκη

Σε μια ξεκάθαρη αποδοκιμασία των όσων διαδίδονται μέσω των socialmedia προχώρησε ο διευθυντής της «Αυγής», και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, Άγγελος Τσέκερης.

Συγκεκριμένα κ. Τσέκερης στην ανάρτηση του αναφέρει ότι «Μένουμε σε αυτό. Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικος κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρωτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυριως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τσέκερη

«Λοιπόν ακούστε λίγο.
Πολιτικές ευθύνες για την κυβέρνηση υπάρχουν και είναι βαρύτατες.
1. Τους θυμάστε πώς έκαναν μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου που – πέρα από την σοβαρότητά τους, φυσικά – τους εξυπηρετούσαν πολιτικά;
2. Στην υπόθεση Λιγνάδη καμία σχέση. Επι δεκαπέντε μέρες κάνανε τους κινέζους. Επέβαλλαν να μην ακουστει το όνομα και μετά η Μενδώνη βγήκε να μας πει ότι το όνομα δεν είχε ακουστεί πουθενά. Η προκλητική προσπάθεια ξεπλύματος από γνωστό κανάλι γνωστού ιδιοκτήτη εξηγεί αρκετά πράγματα.
3. Κάτι λοιπόν οι υψηλές διασυνδέσεις, κάτι που η ελίτ δεν εκθέτει ποτέ την ελίτ σε πλεμπαιους, κάτι που προφανώς ήξεραν για αυτά αλλά δεν τα είχαν διερευνήσει γιατί δεν χαλάνε για τέτοια οι φιλίες, είπαν να παίξουν για 15 μέρες τη στρουθοκάμηλο. Την ώρα που έσκαγαν συνεχως πράγματα εκρηκτικά για τον καλλιτεχνικό χώρο, η Μενδώνη απλως στοιχημάτισε ότι κανένας δεν θα έβγαινε να πει το όνομα «Λιγναδης» – πόσο μάλλον να το πάει στον εισαγγελέα – και ετσι θα συνέχιζε να μας τον επιβάλλει ως προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού. Έχασε. Και βρέθηκε ανοιχτή απέναντι στις δημόσιες δεσμεύσεις όλου του πολιτικού κόσμου για τις υποθέσεις παρενόχλησης.
4. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραιτηθεί. Και την κρατάνε με νύχια και με δόντια γιατί αν παραιτηθεί το κόστος για την κυβέρνηση θα είναι τεραστιο. Αυτό έχει επισημάνει άλλωστε και η ίδια, λέγοντας ότι τον Λιγνάδη της τον επέβαλλαν. Αλλά τον κόσμο τον αφορά η αισχρότητα και ο φαρισαϊσμός τους. Όχι το πολιτικό τους κόστος.
5.. Μένουμε σε αυτό. Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικος κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρωτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυριως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά.»

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa