Κοινωνία

Άγιοι Θεόδωροι: Πήγε να δει τις ζημιές από την καταιγίδα και την σκότωσαν

Ώρα με την ώρα έρχονται παραπάνω στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση της 77χρονης που έχασε την ζωή της το πρωί του Σαββάτου, στους Αγίους Θεοδώρους. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο σπίτι προκειμένου να δει τις ζημιές που είχαν προκληθεί από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, άντρες της αστυνομίας έκαναν εφόδους σε καταυλισμούς σε Μέγαρα, Κορινθία και Δυτική Αττική, ενώ έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις στην περιοχή της Κορίνθου.

Παράλληλα έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές  αναζητούν ένα ΙΧ χρώματος ασημί και μάρκας Hyundai, με το οποίο παρέσυραν και σκότωσαν την γυναίκα οι δράστες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μαρτυρίες του συζύγου και του γιου, το ασημί Hyundai σταμάτησε έξω από το σπίτι και ο συνοδηγός βγήκε έξω και φώναξε: «Κυρία, κυρία», προφασιζόμενος ότι ήθελε κάτι να ρωτήσει. Η γυναίκα πλησίασε και τότε της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, αλλά εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ έπεσε στο δρόμο. Ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, αλλά επειδή ήταν αδιέξοδος ο δρόμος έκαναν αναστροφή και πέρασαν πάνω από το σώμα της γυναίκας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa