Πολιτική

Άγριος καβγάς Κωνσταντινόπουλου-Κουρουμπλή για «Γενίτσαρους» και «κατουρημένες ποδιές»!

Βαριές και απρεπείς εκφράσεις χρησιμοποίησαν για να χαρακτηρίσουν αλλήλους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παναγιώτης Κουρουμπολής, με αφορμή συζήτηση για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.
Η… σύγκρουση άρχισε όταν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των πασοκογενών και προσωπικά κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον Σύριζα. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου  Ίππου του Σύριζα στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν γενίτσαροι μας προσκαλούν και να μας νουθετούν», τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας: «με διέγραψαν δεν έφυγα», δήλωσε για τη διαγραφή του επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο απαντώντας μέσω ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Ναυτιλίας πρόσθεσε ότι «προτιμώ να είμαι γενίτσαρος της Αριστεράς, παρά να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς. Θα πιουν το ποτήριον που τους λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη».  Και στη συνέχεια παρατήρησε: «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτε, είναι αδελφόθεοι».

Απ’ την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε «ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις».

Και έσπευσε να υπογραμμίσει: «Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του Σύριζα και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στον χώρο μας. Έφυγε λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τώρα τα ψηφίζει ως υπουργός του Σύριζα».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER