Παρασκηνιακά

Άγριος καυγάς Σαλμά – δημοσιογράφων on air (BINTEO)

Ενταση επικράτησε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωινή Βάρδια», στην οποία ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς.

Κάποια στιγμή, ο κ. Σαλμάς εκνευρίστηκε καθώς θεώρησε πως ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Αλατζάς, αλλά και η καλεσμένη δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, τον διακόπτουν και δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

Στο πάνελ ήταν και ο έτερος παρουσιαστής της εκπομπής Μάνος Νιφλής, ο οποίος όμως δεν συμμετείχε στον καβγά με τον βουλευτή της ΝΔ.

«Από ευγένεια, επειδή είμαι φιλοξενούμενος στην ΕΡΤ, ό,τι έγινε είναι παρελθόν. Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι δημοσιογράφοι και ποιες εκπομπές λειτούργησαν αντικειμενικά, στήριξαν την αντικειμενική ενημέρωση κι έκαναν το καθήκον τους», ανέφερε ο κ. Σαλμάς.
«Αυτό τώρα δεν είναι ΕΡΤ. Τοποθετούμαι και έχω μια δημοσιογράφο που είναι προσκεκλημένη και με διακόπτει. Αυτό δεν είναι κρατική τηλεόραση. Υπήρχαν εκπομπές στην ΕΡΤ που ήταν ό,τι χειρότερο έχει ζήσει η χώρα. Τελεία και παύλα», πρόσθεσε ο κ. Σαλμάς.

Εκείνη τη στιγμή, τον λόγο παίρνει ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς, που του είπε πως και στο παρελθόν μπορούσε κάποιος να πει για τις προηγούμενες διοικήσεις, καθώς πρόκειται για μια ατέρμονη συζήτηση.

«Εσείς γιατί ενοχληθήκατε με την κρίση μου πάλι;», είπε το ο κ. Σαλμάς απευθυνόμενος στον κ. Αλατζά, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω υποδείξεις. Αυτό είναι η ΕΡΤ που δεν θέλουμε. Δεν με αφήνετε να μιλήσω».

Ο εκνευρισμός του Κώστα Αλατζά – Τι του είπε ο Σαλμάς
Σε κάποιο σημείο της συζήτησης η κ. Κεχαγιά ρωτά τον κ. Σαλμά γιατί ειρωνεύεται. Τότε, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον κ. Αλατζά, του είπε: «Σας βλέπω εκνευρισμένο» με τον δεύτερο να απαντά ναι, γιατί θεωρεί ότι τους κάνει υποδείξεις. «Μπορώ να αποχωρήσω αν θέλετε, δεν το έχω κάνει ποτέ. Είναι ντροπή, δεν θέλω καμία διακοπή, τελείωσε η κουβέντα», ανέφερε ο κ. Σαλμάς.

«Δεν το δέχομαι να λέτε ότι είναι ντροπή και το να κάνετε υποδείξεις και να λέτε μη με διακόπτετε», είπε ο κ. Αλατζάς, την ώρα που ο Μάνος Νιφλής ζητούσε από τον κ. Σαλμά να μην προχωρά σε χαρακτηρισμούς, λέγοντάς του «Μπορούμε να σας θέτουμε κι εμείς τα ερωτήματά μας ακούγοντας πάντα και την άποψή σας».

Στο τέλος, ο κ. Σαλμάς επανέλαβε την άποψή του ό,τι υπήρχαν πολύ κακές εκπομπές στην ΕΡΤ. «Η ελληνική τηλεόραση θα πάρει τον δρόμο της, θα γίνει ένα κανάλι πολύ διαφορετικό από αυτό που ξέραμε, που θα υπηρετεί την πραγματική, αντικειμενική κυβέρνηση και οι πολίτες θα την βλέπουν για να έχει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Θα έχει τη θέση που της αξίζει στην ενημέρωση», επισήμανε.

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa