Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Σκάνδαλο Novartis δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί

Για την υπόθεση Novartis και την κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σκάνδαλο Novartis, όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί», ανέφερε σε συνέντευξή του στον Blue Sky και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», ο κ. Γεωργιάδης. Μάλιστα, ίδιος διερωτήθηκε γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Φρουζης.

Να σηεμιώσουμε ότι χθες, στην εισαγωγική του κατάθεση, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στην πίεση που του άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Κατά τον κ. Φρουζή, η κυρία Τουλουπάκη τον πίεζε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.

Σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Σε ερώτηση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι τον Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν μπει οι μπουλντόζες.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER