Πολιτική

Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Θα βάλετε στην φυλακή Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και Στρατούλη;

Άδωνις Γεωργιάδης
Άφωνοι οι βουλευτές στα όχι μόνο ρητορικά ερωτήματα του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, στην συζήτηση στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς.

«Έχετε μπλέξει πολύ άσχημα. Θυμηθείτε με» είπε ο κ. Γεωργιάδης απεθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Είπατε ότι θα αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτα από την τροπολογία. Είστε ο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων. Έχουμε πλειστηριασμούς. Το κίνημα των κινημάτων που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και νομοθετεί υπέρ ή κατά των κινημάτων; Προφανώς κατά. Αν αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο θα δουλέψει η τροπολογία ώστε να γίνουν πλειστηριασμοί; Όχι. Δεν θα τολμήσει ποτέ κανένας να κάνει μήνυση».

Και συνέχισε: «Με την ψήφο σας θα συλληφθεί ο κ. Λαφαζάνης και η Ζωή. Θα επιδιώξουν να συλληφθούν και θα γίνει με την δική σας ψήφο. Δεν θα είναι ο κ. Βορίδης ούτε εγώ που θα κλείνει τους συντρόφους σας στην φυλακή”.

«Όχι μόνο γίνατε τραπεζικότεροι των τραπεζών, πιο καπιταλιστές των καπιταλιστών, εδώ έχει και το ακόμα πιο ωραίο ο Τσακαλώτος αρχηγών των 53 χτυπάει το σφυρί στη Γουόλ Στριτ. Άρες μάρες κουκουνάρες».

Και πριν κατέβει από το βήμα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους ευχήθηκε: «Καλά Χριστούγεννα. «Να δω τώρα πως θα ξεμπερδέψετε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη που θα πάτε να τους βάλετε φυλακή» .

Λίγο νωρίτερα ούτε Μάκης Βορίδης έχασε την ευκαιρία: «Είναι μεγάλη ηδονή για εμένα να σας βλέπω να υπερασπίζεστε πλειστηριασμούς κατοικιών» είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa