Κοινωνία

Έγκλημα και τιμωρία: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση παιδόφιλος που μετέδιδε ζωντανά τον βιασμό ενός 6χρονου παιδιού (ΦΩΤΟ)

Κατά τη σύλληψη αυτού του κακοποιού, η αστυνομία ανακάλυψε εκατοντάδες εικόνες παιδιών που κακοποιούνταν στο κινητό του και στον υπολογιστή του.
Σε οκτώ χρόνια και οκτώ μήνες κάθειρξη καταδίκασε η βρετανική δικαιοσύνη έναν παιδόφιλο ο οποίος εμπλέκεται σε εγκληματικό δίκτυο που «μετέδιδε» ζωντανά τους βιασμούς παιδιών, σύμφωνα με την εφημερίδα The Daily Mail.

Ο Philip Crabtree, 35 ετών, συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2015 στο Stoke-on-Trent , στην Αγγλία στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την κατηγορία της μετάδοσης ζωντανά την σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού έξι ετών από ενήλικα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παιδεραστές χρησιμοποιούν τη νόμιμη πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Zoom, για να μοιράζονται τις εγκληματικές τους πράξεις. Στην πλατφόρμα αυτή ο Crabtree παρέμεινε ενεργός μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου 2015, ωστόσο κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής άλλαζε τακτικά το ψευδώνυμό του για να αποφύγει την ταυτοποίησή του.

Κατά τη σύλληψη αυτού του κακοποιού, η αστυνομία ανακάλυψε εκατοντάδες εικόνες παιδιών που κακοποιούνταν στο κινητό τους και στον υπολογιστή του.

Δικαστήριο του Stoke-on-Trent τον έκρινε ένοχο για συμμετοχή στη μετάδοση εγκληματικών σκηνών και για ενθάρρυνση της διάπραξης εγκλημάτων κατά  ανηλίκων.

Η συνήγορος του Catherine O’Reilly, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης της έπασχε από κατάθλιψη και άγχος και «αναζητούσε άνεση στο διαδίκτυο, στα πιο σκοτεινά μέρη του», μια απόφαση για «την οποία λυπάται πολύ».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa