Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Που βρίσκεται η κόρη του ζευγαριού μετά την ομολογία του πιλότου

Η κοινωνία της Αλοννήσου μετά την αποκάλυψη της δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά από τον άνδρα της είναι συγκλονισμένη.

Σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από την Αλλόνησο αποκαλύφθηκε ότι η ενός έτους κόρη του ζευγαριού βρίσκεται στην Αθήνα, στην μητέρα του 33χρονου πιλότου.

«Βρίσκεται στην Αθήνα το παιδί. Ο 33χρονος δεν ήθελε να το φέρει ξανά μαζί του εδώ στην Αλόννησο. Βρίσκεται με την μητέρα του στην Αθήνα, γιατί αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολα είναι αυτές τις ημέρες να το κρατήσει η γιαγιά, η μητέρα της Καρολάιν», ανέφερε η δημοσιογράφος του σταθμού στο ρεπορτάζ της..

Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Χρύσα Φώσκολου, βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν και, όπως, αποκάλυψε μίλησε με τους γονείς της.

«Η μητέρα της Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, κανένας από τους γονείς της δεν έχει βγει από το σπίτι μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται τους γονείς για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και στον πατέρα. Όλη η Αλόννησος έχει γίνει μια μεγάλη αγκαλιά», είπε η δημοσιογράφος μεταφέροντας το κλίμα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER