Κοινωνία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι υποστήριξε ο πιλότος στην απολογία του

Εν αναμονή της απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα για το εάν θα προφυλακιστεί βρίσκεται ο 33χρονος πιλότος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά βρίσκεται ο 33χρονος πιλοτος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος ομολόγησε την δολοοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποβάλει δύο αιτήματα στον ανακριτή. Με το πρώτο ζητεί τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης της κάμερας, καθώς ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την αφαίρεσε μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Το δεύτερο αίτημα αφορά σε μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζεύγους για να καταθέσουν στον ανακριτή.

Σε ό,τι αφορά τη στιγμή της δολοφονίας, ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ του ζευγαριού. Η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε, είχαν μια έντονη συζήτηση για το μωρό και πως, ενώ την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη το μοιραίο.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι κατέστρεψε τη ζωή του, το μέλλον του παιδιού του και τη ζωή δύο οικογενειών και ζήτησε συγγνώμη.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER