Κοινωνία

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Είναι όλα ψέματα» υποστηρίζει η αδερφή του 49χρονου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί από την γυναίκα και την κόρη του στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αδερφή του θύματος αναφέρει πως όσα υποστηρίζουν για τον αδελφό της είναι ψέματα.

Οι δύο γυναίκες παραδέχτηκαν την πράξη τους λέγοντας ότι δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά. «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε» δήλωσε η αδερφή του θύματος στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Στη σχέση του ζευγαριού υπήρχαν προβλήματα. Έμεναν για χρόνια χώρια και επανασυνδέθηκαν. Όλη η οικογένεια ζούσε στο διαμέρισμα που έγινε ο φόνος στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε βαριά τραχηλική – θωρακική κάκωση από τέμνον και νύσσον όργανο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιος του. Η αδερφή του θύματος στο τέλος τόνισε ότι «Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα δεν ξέρω μας έχει αφήσει άναυδους».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa