Κόσμος

Έδειρε τον δημοσιογράφο που τον ρώτησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το περιστατικό μόνο στην Ρωσία θα μπορούσε να λάβει τόπο. Ένας Ρώσος αξιωματούχος αφού πιάνει με λαβή έναν δημοσιογράφο, το σηκώνει στο αέρα τον πετάει δυνατά στο πάτωμα.

Ο λόγος που έγιναν όλα αυτά ήταν ότι ο δημοσιογράφος τόλμησε να ρωτήσει αν ο συγκεκριμένος αξιωματούχος και πρώην μέλος του κόμματος του Βλάντιμιρ Πούτιν, είναι διεφθαρμένος.

Ο Σεργκέι Ζάιτσεφ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έξι χρόνια διότι το σπίτι του κατασκευάστηκε από την εταιρεία που ανέλαβε το έργο αποτέχευσης για τα σπίτια που καταστράφηκαν σε φωτιά το 2015 στην περιοχή ευθύνης του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος άρχισε να ρωτά τον Σεργκέι, αν τα χρήματα προήλθαν από τα πάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για την ανακατασκευή σπιτιών που καταστράφηκαν σε φωτιές το 2015.

«Τι στο καλό με ρωτάτε τώρα;» απάντησε οργισμένα ο Ρώσος αξιωματούχος. Η επόμενη κίνησή του ήταν να σπρώξει το μικρόφωνο με τον δημοσιογράφο να αντιδρά. Τότε ο αξιωματούχος τον αρπάζει και το πετά στο πάτωμα. Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση των συνεργατών του Σεργκέι Ζάιτσεφ, οι οποίοι ακούγοντας τις φωνές μπήκαν μέσα στο γραφείο και έβγαλαν έξω τον δημοσιογράφο και τον εικονολήπτη πριν ο μαινόμενος πολιτικός κάνει κάτι χειρότερο.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa