Παρασκηνιακά

Έκλεψε την παράσταση η Μαρέβα σε «γαλάζια» εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Το βράδυ της Τρίτης στην Λάρισα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η Μάρεβα Γκραμπόφσι-Μητσοτάκη παρευρέθηκε εκεί καθώς και πλήθος βουλευτών, πολιτευτών και υποστηρικτών της ΝΔ.

H κυρία Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκης «περικυκλωμένη» από γυναίκες / Φωτογραφία: tinealarissaΗ σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «προτεραιότητα της ΝΔ είναι η μέση οικογένεια».

Η κυρία Γκραμπόφσκι συνομίλησε σε πιο χαλαρό τόνο με αρκετές γυναίκες που την πλησίασαν, ενώ πόζαρε μαζί τους σε αρκετές φωτογραφίες.

Φωτογραφία: tinealarissaΦωτογραφία: tinealarissaΝα σημειωθεί ότι στην εκδήλωση μίλησαν και η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς, η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Άννα Καραμανλή, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και η Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa