Παρασκηνιακά

«Ένας χρόνος όλα ανάποδα»: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Επαναλαμβάνοντας την τακτική των σποτ για να “ακουστούν” από τους ψηφοφόρους τους, αποφάσισαν στο ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξουν και πάλι ένα σποτ, αυτή τη φορά για τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σποτ παρουσιάζει για ακόμη μια φορά ένα δελτίο ειδήσεων, με την «παρουσιάστρια» να προβάλει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με αποτελέσματα σε ύφεση και ανεργία.

«Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπληρώνεται σήμερα και η κανονικότητα επέστρεψε στη χώρα, όπως φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Ύστερα από 12 συνεχόμενα τρίμηνα αναιμικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, περάσαμε επιτέλους σε μια θετική για το μέλλον της χώρας μας ύφεση» λέει η «παρουσιάστρια», και συνεχίζει:

«Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες ξεκουράζονται, καθώς φέτος είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν 260.000 άνθρωποι λιγότεροι από πέρσι. Χιλιάδες πολίτες ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, ύστερα από τη μείωση του μισθού τους κατά 20%. 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχτηκαν από το βάρος της 13ης σύνταξης».

Το μότο του σποτ:

«Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία. Ένας χρόνος όλα ανάποδα».

Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa