Κοινωνία Κορωνοϊός

Έντονη ανησυχία στη Λαμία για τα διάσπαρτα κρούσματα κορωνοϊού

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Λαμίας καθώς στην περιοχή έχουν εντοπιστεί διάσπαρτα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα τελευταία τέσσερα κρούσματα αφορούν σε πενταμελή οικογένεια η οποία έμενε δίπλα στην οικογένεια του ηλικιωμένου που επέστρεψε από την Αμερική και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μαζί με τη σύζυγο, την κόρη και τον εγγονό του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μόλις δύο μηνών βρέφος της οικογένειας που είναι γείτονες του ηλικιωμένου, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, αποφασίστηκε να διακομιστεί το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Μαζί με το παιδί θα νοσηλευτεί και η μητέρα που είναι επίσης θετική στον ιό, ενώ σε 14ημερη καραντίνα έχει μπει ήδη ο σύζυγός της και τα δύο ακόμη μικρά παιδιά τους. Από αυτά το αγοράκι είναι επίσης θετικό στην covid-19 ενώ για το κοριτσάκι το τεστ θα επαναληφθεί μετά από 24 ώρες και αναμένεται να είναι επίσης θετικό, αναφέρει το lamiareport.gr.
Το γεγονός ότι η πενταμελής οικογένεια που έμενε δίπλα από την οικογένεια του παππού που επέστρεψε από την Αμερική, έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό δυστυχώς επιβεβαίωσε το χειρότερο σενάριο που ήθελε διασπορά του ιού στην Κοινότητα λόγω μη τήρησης της καραντίνας.

Συνολικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Λαμία είναι πλέον οκτώ και μέσα στην ημέρα αναμένεται το αποτέλεσμα και για το κοριτσάκι της πενταμελούς οικογένειας, το οποίο είναι το μοναδικό που ακόμα δεν έχει νοσήσει.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa