Κοινωνία

Ένωση Αστυνομικών Χανίων: Να σταματήσουν οι επιθέσεις κατά συναδέλφων μας

Δελτίο Τύπου με το οποίο καταγγέλλουν επιθέσεις σε συναδέλφους τους κυκλοφόρησε η Ένωση Αστυνομικών Χανίων. Η καταγγελία της Ένωσης αναφέρει ότι έχουν πληθύνει οι επιθέσεις ακόμα και στο κέντρο της πόλης ή και εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

Τελευταίο κρούσμα που καταγράφηκε ήταν η επίθεση σε δικυκλιστή αστυνομικό που έκανε την βάρδια του.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων πολιτών κατά συναδέλφων μας στο κέντρο της πόλης των Χανίων αλλά και εντός του Αστυνομικού Μεγάρου.

Αποκορύφωμα η σημερινή απρόκλητη, αναίτια επίθεση κατά του δικυκλιστή συναδέλφου μας, ο οποίος έκανε απλά το καθήκον του κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στην οδό Σκαλίδη, στην καρδιά της πόλης των Χανίων.

Σημεία των καιρών θα λέγαμε εμείς… Όσο η απονομή της δικαιοσύνης κατά την εκδίκαση μίας αξιόποινης πράξης καθυστερεί και χάνεται στους διαδρόμους των δικαστικών αιθουσών λόγω συνεχών αναβολών… κάθε φανταστικής αιτίας… τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζουν…
Ερωτούμε… Αν στη θέση του δράστη ήταν ένας αστυνομικός και στη θέση του θύτη ένας πολίτης που έκανε τη δουλειά του… Τι θα γινόταν; Τι θα επακολουθούσε; Πόσες διαδηλώσεις θα γινόταν; Τώρα δεν παίρνει θέση κανείς…

Η θέση όμως της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είναι ΜΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ.

  • Κανείς δεν απειλεί τη σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας!
  • Κανείς δεν προσβάλλει τη τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων μας!
  • Οποιοσδήποτε το επιχειρήσει, θα μας βρει απέναντί του, γιατί θα υπερασπιστούμε το ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ μας νομικά, ηθικά και ουσιαστικά.

Τέλος να ενημερώσουμε κάθε… ενδιαφερόμενο… ότι η αστυνομική οικογένεια στα Χανιά είναι μεγάλη και ενωμένη!

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa