Κοινωνία

Έξαλλη η Βίκυ Σταμάτη: Επίθεση σε δημοσιογράφους και δικαστικούς – «Γύρισε» το κεφάλι στον Άκη (ΦΩΤΟ)

Με εχθρική διάθεση εμφανίστηκε απέναντι στο δικαστήριο η Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την πρόταση του Εισαγγελέα για δήμευση του ακινήτου στο σπίτι όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Άλλωστε ήδη κατά την είσοδό της στο ταξί καταφέρθηκε με άσεμνη χειρονομία εναντίον των δημοσιογράφων που υπήρχαν στο σημείο.

Η Β. Σταμάτη τελικά έφτασε στο δικαστήριο με αθλητική εμφάνιση και φορώντας μπουφάν με κουκούλα. Εισήλθε στη δικαστική αίθουσα και κάθισε λίγο πιο πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο πρώην υπουργός μετά από λίγο γύρισε και την κοίταξε και μόλις την είδε αμέσως σηκώθηκε να της μιλήσει. Ωστόσο, η αντίδρασή της τον άφησε άναυδο. Όχι, μόνο δεν του απάντησε αλλά την ώρα που εκείνος της μιλούσε εκείνη έστρεψε το πρόσωπό της προς την άλλη μεριά έτσι ώστε για να μην τον κοιτάζει. Κατόπιν αποχώρησε από την αίθουσα.

Η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου θα επιστρέψει στη φυλακή αύριο το πρωί, ενώ απόψε το βράδυ αναμένεται να μείνει στο μεταγωγών.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού όταν βρέθηκε εκ νέου απέναντι στους φυσικούς της δικαστές δεν κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό της και σε έξαλλη κατάσταση είπε:

Σταμάτη: «Φταίτε, δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο»

Πρόεδρος: «Μην φωνάζετε…θα περάσετε έξω…»

Σταμάτη: «Γιατί με φέρατε εδώ; Για να με περάσετε έξω; Εγώ σταυρώνομαι…»

Άκης: «Μας ενοχοποιείτε άδικα…»

Ραγκούσης (συνήγορος Βίκυς Σταμάτη): «Αυτή η γυναίκα θα βρεθεί στο δρόμο;»

Η επίθεση προς το δικαστήριο συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, με τη Βίκυ Σταμάτη να λέει, έχοντας σηκωθεί από τη θέση της κατηγορουμένης και κουνώντας τα χέρια της:

«Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο, πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών…. » για να συνεχίσει:

Σταμάτη: «Με συλλάβατε παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλο μου! Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό (σ.σ προσκομίζοντας στην έδρα ένα χαρτί…που αφορά σύμφωνα με τους δικηγόρους την πρώτη κατοικία, η οποία δεν μπορεί να δημευθεί).

-Πρόεδρος (προς την γραμματέα): «Σημειώστε τις απειλές της κατηγορουμένης»

Σταμάτη: «Εγώ έχω δεχθεί απειλές, και αυτές θα ειπωθούν»

Πώς αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος όταν έμαθε για το διαζύγιο

Από δημοσιεύματα του τύπου έμαθε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ότι η Βίκυ Σταμάτη του ζητάει διαζύγιο και ως φυσικό επόμενο επηρεάστηκε ψυχολογικά.

Όταν το έμαθε, εμφανώς αναστατωμένος, βγήκε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο φωνάζοντας. Για περίπου μία ώρα έμεινε μόνος του στο εδώλιο για να ηρεμήσει.

Κρατούσε το κεφάλι του και αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να δακρύζει. Στο πλευρό του πήγε λίγο αργότερα ο γιος του Αλέξανδρος.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη εξέλιξη: Η Βίκυ Σταμάτη χωρίζει τον Τσοχατζόπουλο!

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa