Πολιτική

Έρχονται εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Συγκαλεί την ΚΟ το μεσημέρι η Γεννηματά

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά από την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου και του Χάρη Καστανίδη να απέχουν από την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, διαφωνώντας με τη στάση του κόμματος και την στήριξή του στο νομοσχέδιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο βουλευτής εξέφρασαν ανοικτά τις αντιρρήσεις τους, παρά τις αλλαγές που έγιναν σε επίμαχες διατάξεις. Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε ότι δεν υπήρξε σοβαρή διαβούλευση επί του θέματος, προσθέτοντας πως παρά την υπεύθυνη στάση του ΚΙΝΑΛ να βελτιωθεί το νομοσχέδιο στην ουσία του αυτό παραμένει αντιδημοκρατικό.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στις 14:00 σήμερα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα που προέκυψε με τα δύο κορυφαία στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Γεννηματά θα κινηθεί στη γραμμή της σκληρής πολιτικής αποδοκιμασίας, με αυστηρές συστάσεις και την ξεκάθαρη προειδοποίηση ότι στην παραμικρή νέα διαφοροποίηση θα προχωρήσει σε διαγραφές.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER