Κοινωνία

«Έφυγε» πιστός μαχητής της ΝΔ – Τα συλλυπητήρια Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη (ΦΩΤΟ)

«Έσβησε» σε ηλικία 60 ετών πιστός μαχητής της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ ο οποίος είχε υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δόλογλου.

Γεννηθείς το 1957, ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (Σύμβουλος Διοίκησης), Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ με υπηρεσίες σ’ ολόκληρη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση 60.000 ασφαλισμένων στους κλάδους ασφάλισης, πρόνοιας και υγείας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, Οικονομικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Έπαρχος Ικαρίας.

Υπήρξε αιρετό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.
Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

 

Τα προσωπικά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με σχετική δημοσίευσή του στο Twitter. «Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου. Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της ΝΔ».

Συλλυπητήρια εκφράζει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Σήμερα έχασα τον πολυαγαπημένο φίλο,συνεργάτη & συμμαχητή Κώστα Δόλογλου.Ηταν σπουδαίος Άνθρωπος& υπόδειγμα οικογενειάρχη. Καλό ταξίδι φίλε».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa