Κόσμος

Έχασε την μεγάλη καρέκλα αλλά… θα κατέβει για δήμαρχος!

ερωτηματικο

Κάθε αποτυχία στην πολιτική, ανοίγει τον δρόμο για καινούργιες ευκαιρίες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί που θέτουν προτεραιότητες. Αν χάσουν μια μάχη δεν σημαίνει ότι έχασαν τον πόλεμο.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η Χίλαρι Κλίντον, σκέφτεται σοβαρά να κατέβει για δήμαρχος.

Η ίδια, φέρεται να συναντήθηκε με πολιτικούς συνεργάτες στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι ρωτήθηκαν σχετικά με την πιθανότητα να «τρέξει» για τη δημαρχία. Πηγή που συμμετείχε στη συνάντηση υποστήριξε πως η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές μετρά τις δυνάμεις της έναντι του Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Εδώ και εβδομάδες στον αμερικανικό πολιτικό κόσμο κυκλοφορούν φήμες πως η Κλίντον θέλει την δημαρχία, με δημοσκόπηση, ωστόσο, να τις κόβει τη φόρα, καθώς οι Νεοϋρκέζοι δείχνουν να μην την θέλουν στην πόλη τους. Το Rasmussen Reports διαπιστώνει πως το 58% των ψηφοφόρων δεν θέλουν να δουν την Χίλαρι στο ψηφοδέλτιο, ενώ το 19% φαίνεται να μην είναι σίγουρο για το εάν θα πρέπει να «τρέξει» στην κούρσα διεκδίκησης.

Οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν τον επόμενο δήμαρχο στις 7 Νοεμβρίου του 2017, με τον ντε Μπλάσιο να θέλει να διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa