Πολιτική

Έχει «ξεφύγει» ο ΣΥΡΙΖΑ! Κατηγορούν τον Μητσοτάκη για «στημένες» εσωκομματικές εκλογές!

Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ πως στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας «ξέκοψε» κάθε σενάριο για πιθανή εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την βάση.

«Σε ό, τι με αφορά δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι καμία εκλογή για να αποκτήσω κύρος ηγεσίας. Έχουμε κερδίσει υπό την ηγεσία μου τρεις εκλογές, ένα δημοψήφισμα και στις εκλογές που χάσαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε από τον έναν στους τρεις ψηφοφόρους« τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθετο στον Αλέξη Τσίπρα για το ότι δεν «κατεβαίνει» σε εκλογική διαδικασία από την βάση ώστε να διατηρήσει την θέση του προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «κολλημένο με τους λίγους στην καρέκλα«.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση σε εκείνη της ΝΔ, είναι πραγματικά πολεμική καθώς κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, «έστησε» την πρώτη εκλογική διαδικασία στις 22 Νοεμβρίου του 2015 για την εκλογή αρχηγού στην ΝΔ, επειδή η νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν βέβαιη!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μειμαράκη.

Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa