Κοινωνία

Αγρότες μπήκαν με τρακτέρ και αγροτικά στην παραλία του Βόλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Μαγνησίας που κατέβηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο του Βόλου με τα τρακτέρ τους.

Όπως είχαν ήδη ενημέρωσει πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί συλλαλητήριο στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, στο ύψος της Ιωλκού και από εκεί οι αγρότες του Πηλίου και του Μαγνησιώτικου κάμπου, κατέβηκαν στην πόλη με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα.

Όπως μεταφέρει το e-Volos.gr ακολούθησε η στάθμευση των οχημάτων στην παραλία του Βόλου και από εκεί πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τελική κατάληξη το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, για να επιδώσουν το ψήφισμά τους.

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Αγγελής, από το μπλόκο του κόμβου του Αερινού, σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, τόνισε: «Το κάλεσμα είναι συλλογικό, όλοι οι αγρότες μια γροθιά, οι εργαζόμενοι της πόλης πρέπει να δυναμώσουν το συλλαλητήριο, ώστε να έχουμε έναν κοινό αγώνα και μια κοινή επιτυχία. Η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η Ε.Ε. μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Καταδικάζουμε την Ε.Ε. και τους κανονισμούς που εφαρμόζονται στην αγροτική πολιτική, με συνέπεια σήμερα να εισάγουμε το 80% σε αγροτοδιατροφικά προϊόντα».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa