Πολιτική

Αγωγή Μαρκόπουλου μετά τον καβγά με τον Σκουρλέτη

Αγωγή θα καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, για τα όσα είπε σε βάρος του στην Βουλή για το θέμα της ΔΕΗ.

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας σε ερωτήσεις που έθετε ο κ. Μαρκόπουλος για την ΔΕΗ είπε ότι ο βουλευτής εκτελεί συμβόλαια, και ότι το ίδιο έκανε και στο παρελθόν ως δημοσιογράφος.

«Ρώτησα αν θα υπάρξει διερεύνηση του πώς έφτασε η ΔΕΗ εκεί» τόνισε και διερωτήθηκε: «Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε ποτέ για την πορεία της ΔΕΗ; Είπε ότι δεν πάει καλά; Ο κ. Σταθάκης εξέφρασε αγωνία; Χθες ο κ. Σκουρλέτης αποφάσισε να πει ότι εκτελώ συμβόλαια όπως είπε έκανα και ως δημοσιογράφος. Εχω ενημερώσει δικηγόρο, ο κ. Σκουρλέτης θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη να αποδείξει τι συμβόλαια εκτελούσα» εξήγησε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Εχει θέμα διαχείρισης στα νεύρα του και νομίζει ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς κόστος. Θα έχει τον χρόνο να σκεφτεί αν θα μου ζητήσει συγγνώμη για αυτά που είπε και προφανώς αν έχει στοιχεία. Δεν καταλαβαίνω τα νεύρα του, δεν μπορεί να μιλάει έτσι για έναν βραβευμένο δημοσιογράφο. Εγώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος να με προσβάλλει ο κάθε Σκουρλέτης. Ας μας φέρει το βιογραφικό του να δούμε την καριέρα του. Κάποια στιγμή οι πολίτες πρέπει να ξέρουν ποιοι τους διοίκησαν. Ποια ήταν η δουλειά του πριν μπει στην πολιτική» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa