Πολιτική

Αισιόδοξη η Αχτσιόγλου για την επόμενη μέρα

Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξη της  στην πορτογαλική εφημερίδα Diario de Noticias αναφέρθηκε τόσο στο πρόγραμμα στήριξης όσο και στους ανέργους.

Η κα. Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αισιόδοξη πως τον Αύγουστο η χώρα μας θα καταφέρει να βγει από το πρόγραμμα  «Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή, στοχεύοντας να βγούμε από το πρόγραμμα τον Αύγουστο» τόνισε η υπουργός.

«Η κυβέρνηση απέδειξε ότι ξέρει να διαπραγματεύεται προς όφελος της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ότι μπορεί να επιτύχει τους στόχους στους οποίους είχε δεσμευτεί, ότι μπορεί να βγάλει τη χώρα από το πρόγραμμα και από την οικονομική κρίση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων η κα. Αχτσιόγλου.

Για το κομμάτι της ανεργίας και την επόμενη ημέρα η υπουργός αναφερόμενη στις συνομιλίες με τον Πορτογάλο ομόλογό της σημειώνει ότι ήταν «πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες, διότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα ως προς τα μεγάλα πεδία δράσης του υπουργείου Εργασίας».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa