Αθλητικά

Αιχμές από τον Ολυμπιακό για τον Βασιλακόπουλο: «Βρήκε ξανά τη λαλιά του»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως βάσει προκήρυξης δεν προβλέπεται η παρουσία ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες πέρασαν στην αντεπίθεση διατηρώντας ψηλούς τόνους αναφέροντας: «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρήκε την λαλιά του ύστερα από ένα μήνα. Αυτά που λέει προκαλούν μόνο γέλιο. Το να μιλάει αυτός για νόμους και κανόνες μας ξεπερνάει. Ο άνθρωπος δηλαδή που δεν σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και φεύγει από το γραφείο σαν φυγάς».

Νωρίτερα, την αντίθεσή του στην προοπτική ορισμών ξένων διαιτητών στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και δη στα ντέρμπι των δύο «αιωνίων», όπως έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Με δήλωσή του στην ΕΡΤ Σερρών, τόνισε ότι δεν προβλέπεται από τον κανονισμό η επιθυμία των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε ότι την τελική απόφαση θα πάρει η ΚΕΔ που είναι ανεξάρτητο όργανο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Κοιτάξτε, δεν έχουμε απόλυτη αρμοδιότητα σε αυτό. Όποιος δεν πάει καλά, οδηγείται στη μετάθεση. Δεν προβλέπονται ξένοι διαιτητές, να σεβαστούμε τις προκηρύξεις και τους κανονισμούς της διαιτησίας. Αυτά που λένε κάποιοι… Λένε ότι στη VTB παίζουν ξένοι διαιτητές. Μα η VTB είναι πολυεθνικό πρωτάθλημα. Αυτός που τα γράφει αυτά, δεν το ξέρει; Όλα γίνονται με την έγκριση των εθνικών πρωταθλημάτων. Έχουμε καλούς διαιτητές.

Αν έρθουν ξένοι, μετά μπορεί να έρθει κάποιος και να πει ότι δεν τους θέλει και αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα παίζουμε την κολοκυθιά; Εγώ είμαι υπέρ του ελληνικού μπάσκετ. Πρέπει να είσαι σε όλα τα επίπεδα δυνατός. Και στη διοίκηση, στους παίκτες, στους διαιτητές, στους προπονητές. Δεν είναι δικό μου θέμα, ή της ΕΟΚ. Είναι θέμα της ΚΕΔ, είναι ανεξάρτητη και αυτή έχει την αρμοδιότητα».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa