Πολιτική

Αιχμές Κοντονή κατά δικαστικών κύκλων

Σταύρος Κοντονής
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής άφησε αιχμές κατά δικαστικών κύκλων, με αφορμή τις πρόσφατες αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας «μπλόκαρε» τις συνεχείς παρατάσεις που έδινε η διοίκηση προκειμένου να μην παραγράφονται οι φορολογικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν πέραν της πενταετίας, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις συμβάσεων εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Σχετικά με την κριτική η οποία γίνεται μετά την έκδοση αποφάσεων για το περιεχόμενό τους, ο κ. Κοντονής εξέφρασε  την έκπληξή του για τον τρόπο που αντιδρούν ορισμένοι δικαστικοί κύκλοι, «σαν να απαιτούν να υπάρξει αφωνία σε όσους έχουν μια αντίθετη άποψη και μια αντίθετη γνώμη».

«Όλοι υφιστάμεθα την κριτική για τις αποφάσεις μας και κανένας δεν μπορεί να τεθεί υπεράνω κριτικής», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε συνέντευξη στην «Αυγή». «Τελικός κριτής όλων μας είναι ο λαός, ο οποίος μπορεί ν’ αξιολογήσει και τις κυβερνητικές προσπάθειες για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τις δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται επ’ αυτού», πρόσθεσε.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa