Πολιτική

«Αιχμηρή» ανακοίνωση της ΝΔ για τις δηλώσεις Μουζάλα

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, στο περιοδικό Spiegel.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Με μία δήλωση που αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε χθες στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στη Μόρια από την κακοκαιρία.

Είναι πια προφανές ότι ο κ. Μουζάλας δεν έχει καμία συναίσθηση του ρόλου του. Όπως άλλωστε και ο πρωθυπουργός που διατηρεί στη θέση του έναν Υπουργό, ο οποίος αντί να κάνει τη δουλειά του, παριστάνει το σχολιαστή των εικόνων ντροπής στα κέντρα υποδοχής για τις οποίες φέρει ακέραιη την ευθύνη».

Νωρίτερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολικής σε συνέντευξη του στο Spiegel  ρωτήθηκε σχετικά με το  εάν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και πάλι θύματα στη Μόρια της Λέσβου ενόψει του χειμώνα.Ανέφερε χαρακτηριστικά «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε αυτή την κατάσταση»,

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία στη Μόρια καθώς όπως είπε «ήδη στέλνουμε περισσότερο εξοπλισμό και τρόφιμα στον καταυλισμό. Ωστόσο το κλειδί είναι ο αριθμός των νεοαφιχθέντων. Εάν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, τότε πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά. Σκεφτόμαστε να κλείσουμε και δωμάτια ξενοδοχείων».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa