Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: Ο Αρναουτάκης είναι περιφερειάρχης Ηρακλείου

Σαφείς αιχμές κατά του νυν περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη άφησε για μια ακόμα φορά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έδωσε συνέντευξη στον SUPER FM 89,6 όπου άσκησε σκληρή κριτική στον νυν περιφερειάρχη, τον οποίο, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «περιφερειάρχη Ηρακλείου».

Επισήμανε ακόμα πως έπρεπε να σημειωθούν αυτού του μεγέθους οι καταστροφές στο νησί, μετά τις τελευταίες κακοκαιρίες για να βγει ο κ. Αρναουτάκης να μιλήσει. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, αναφερόμενος στις ζημιές που υπέστησαν τα Χανιά από την πρόσφατη μεγάλη κακοκαιρία, είπε πως «αν όλα αυτά τα χρόνια είχαν γίνει οι συντηρήσεις που έπρεπε, οι καταστροφές θα ήταν λιγότερες». Τόνισε πως,οι ευθύνες για όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο, και αυτό είναι του σημερινού περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη.

Έκανε δε λόγο για θυμό και οργή από τους κατοίκους της Κρήτης που νιώθουν παραμελημένοι, θεωρώντας πως οι ευθύνες της πολιτείας για ό, τι συνέβη, και για τις καταστροφές που υπέστησαν τόσο οι ίδιοι, όσο και οι υποδομές του νησιού, είναι τεράστιες.

Υποστήριξε ότι ο νυν περιφερειάρχης Κρήτης έχει ευθύνες και για την πτώση της κατάρρευσης της γέφυρας στον Κερίτη, στον οποίο καταλογίζει παραλείψεις σε ό, τι αφορά την συντήρηση της, ενώ αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση των παρεμβάσεων σε σημεία του ΒΟΑΚ στα Χανιά, όπου οι ζημιές είναι μεγάλες μετά την κακοκαιρία, κι ενώ είμαστε προ των πυλών, όπως ανέφερε, της τουριστικής περιόδου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είπε ότι ο χαρακτηρισμός του κ. Αρναουτάκη ως περιφερειάρχη Ηρακλείου, δεν είναι ένας χαρακτηρισμός που του αποδίδεται μόνο από τους Χανιώτες, αλλά και από τους κατοίκους άλλων περιοχών του νησιού. Ανέφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα, τους κατοίκους της Σητείας, από τους οποίους όπως είπε πληροφορήθηκε, πως τα τελευταία πέντε χρόνια ο κ. Αρναουτάκης επισκέφθηκε την περιοχή μόλις τρεις φορές.

Τέλος, επισήμανε με νόημα, πως η υποψηφιότητα του για περιφερειάρχης Κρήτης και το ότι επελέγη για αυτό, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη αποτελεί για τον ίδιο τεράστια τιμή και ευθύνη.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa