Πολιτική

Αλαβάνος: Ο Τσίπρας θα έπρεπε να είναι στριμωγμένος από τις τύψεις του

Αλαβάνος

«Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι στριμωγμένος από τις τύψεις του» απαντά που έδωσε ο Αλέκος Αλαβάνος σχολιάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης.

«Ο πρωθυπουργός και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έχουν ως κύριο στόχο στο μυαλό τους είναι να συνεχιστεί το βόλεμα. Αυτός είναι ο κεντρικός στόχος σε όλες τις κινήσεις που κάνουν» συμπλήρωσε ο κ. Αλαβάνος, ο οποίος τους κάλεσε να μιλήσουν με απλές οικογένειες «για να δουν πόσο στριμωγμένες είναι από τις πολιτικές του πρωθυπουργού».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 υπογράμμισε ότι «σήμερα γίνεται γενοκτονία. Γενιές ανθρώπων ζουν είτε μακριά από τη χώρα είτε χωρίς προοπτική στο εσωτερικό».

Ερωτηθείς για το πότε πιστεύει ότι θα γίνουν εκλογές, ο κ. Αλαβάνος απάντησε «πιστεύω ότι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να επιμηκύνουν τον τρόπο παραμονής τους στην εξουσία».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τα επόμενα πολιτικά του βήματα ο επικεφαλής του «σχεδίου Β» ανακοίνωσε ότι «η πρωίμη ανατολή αυτής της προσπάθειας θα εμφανιστεί μέσα σε δύο-τρεις εβδομάδες. Μέσα στον Ιούνιο σίγουρα».

Όπως εξήγησε «η δίκια μου αντίληψη είναι ότι ο ενιαίος φορέας πρέπει να έχει συσπείρωση που δεν βλέπει στα πιστεύω και τις προελεύσεις αλλά συμφωνεί σε τομές που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών» ενώ διευκρίνισε ότι «δεν έχω αντίρρηση στον φορέα να είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάνης Βαρουφάκης».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ