Κοινωνία

Αλαλούμ με την κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου! Γιατί αναβλήθηκε

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και βιογράφο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο θέλησαν να πουν χθες φίλοι και παλιοί συνεργάτες του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού η κηδεία του αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με την Espresso, η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 95 ετών, ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες Τρίτη 20 Αυγούστου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα και η κηδεία είχε προγραμματιστεί για τις 16:30, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πως αναβάλλεται.

Όπως δήλωσε ο φύλακας του νεκροταφείου, που ενημερώθηκε για την αναβολή, μόλις λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί: «Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου θα γίνει όταν έρθουν κάποια ξαδέρφια του δημοσιογράφου από την Αμερική, τους οποίους εντόπισε και ειδοποίησε η Αστυνομία, ενώ από την οικογένεια έγινε γνωστό πως θα ανακοινωθεί εκ νέου η ημερομηνία και η ώρα ταφής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa