Υγεία

Αλλαγή σκυτάλης στην αντιπροεδρία του ΕΟΠΥΥ

Η Θεανώ Καρποδίνη ορίστηκε νέα αντιπρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η νέα αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μέχρι πρόσφατα Ειδικός Συνεργάτης του Προέδρου της ΝΔ για θέματα Δημοσιονομικά και Οικονομικά, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στη λογιστική και χρηματοδότηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διαθέτει εμπειρία διοίκησης 17 ετών, τόσο στον ιδιωτικό τομέα ως υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων όσο και στη δημόσια διοίκηση τα τελευταία δέκα χρόνια ως ειδική σύμβουλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του υπουργείου Οικονομικών.

Η κα. Καρποδίνη, που αναλαμβάνει αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, στην επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει ασχοληθεί με τον χρηματοοικονομικό έλεγχο ΑΕ, ισολογισμών-απολογισμών φορέων του Δημοσίου, ενώ είχε την ευθύνη του Προγράμματος Εξόφλησης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών Φορέων Γενικής Κυβέρνησης 2012-2014 ως ειδικός σύμβουλος του ΓΛΚ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa