Κόσμος

Μπάιντεν 220, Τραμπ 213 εκλέκτορες – Αισιόδοξοι και οι δύο υποψήφιοι των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ

Αμφίρροπη παραμένει η μάχη των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, με τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν να χάνει για λίγο το μικρό προβάδισμα που γενικά διατηρεί.

Στον τίτλο, φαίνεται ο αριθμός των εκλεκτόρων που έχουν εξασφαλίσει οι δύο υποψήφιοι, όπως μεταδίδει το NBC news. Θα εκλεγεί πρόεδρος εκείνος που θα εξασφαλίσει 270 εκλέκτορες.

Για μεγάλη νίκη μιλάει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε δήλωση από το Λευκό Οίκο σε λίγο.

“Είμαστε μπροστά με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλά προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ τις εκλογές. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να το κάνουν. Δεν μπορούν να κατατεθούν ψήφοι αφού κλείσουν τα εκλογικά τμήματα”, τόνισε με tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως θα προβεί σε δήλωσε αργότερα σήμερα.

To Twitter προειδοποίησε τους χρήστες του για το μήνυμα αυτό του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο αυτός κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν “να κλέψουν” τις εκλογές. “Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία”, αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.

Αισιόδοξος για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές 2020 εμφανίστηκε ο Τζο Μπάιντεν. Σε δηλώσεις του ο Τζο Μπάιντεν σε μια συγκέντρωση drive-in ανέφερε ότι μπορεί να αργήσει το αποτέλεσμα αλλά όπως είπε νιώθουμε καλά. Έιμαστε σε τροχιά για να νικήσουμε.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa