Κοινωνία

Αναγνωρίστηκε το άτομο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή κοπέλα στην Νέα Σμύρνη

Ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω αναγνωρίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και πρόκειται για Έλληνα. Στον ίδιο χώρο είναι και η κοπέλα η οποία κατήγγειλε και την επίθεση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή. Κλιμάκιο της ασφάλειας θα τον μεταφέρει στην ΓΑΔΑ. Θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο αστυνομικό τμήμα είναι και ο πατέρας του.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER