Αθλητικά

Αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου στη Σούπερ Λιγκ μετά από συμφωνία

Τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, χωρίς τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης, πρότεινε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του Συνεταιρισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφικη» τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που βρήκε σύμμαχο τόσο τον Άρη, όσο επίσης τον Παναιτωλικό (που ζήτησε οι ομάδες να παραμείνουν 16) αλλά και τον Πανιώνιο καθώς όπως είπε ο Χρήστος Δάρας η κορύφωση της πανδημίας θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου και συμπλήρωσε ότι είναι αδύνατον (και ιατρικά) να ξεκινήσει πρωτάθλημα τον Μάϊο.

Συζητήσεις πάντως, για διακοπή έχουν γίνει και από ομάδες που σήμερα, δεν τάχθηκαν υπέρ της καθώς το κόστος αν συνεχιστούν οι αγώνες θα είναι δυσβάσταχτο (π.χ. από τα συμβόλαια παικτών). «Τι θα κάνουμε με τους παίκτες που γκρινιάζουν και θέλουν να πληρωθούν μέχρι τις 24 Απριλίου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη.

Το πιο πιθανό είναι να δοθεί μια παράταση, χρονικό περιθώριο 20 ημερών και στη συνέχεια να παρθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση στην αναστολή μέχρι τις 24/4 και μέχρι τότε να γίνει working group στο οποίο θα μετέχουν οι Big4, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος.

Πηγή: sdna.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa