Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: Πίεζαν τον Μανιαδάκη να δώσει ψεύτικα στοιχεία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Αντρέας Λοβέρδος, σε σημερινή του συνέντευξη δήλωσε πως «Δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι με την υπόθεση αν δεν κάτσει και ο τελευταίος στο σκαμνί» και συγχρόνως  χαρακτήρισε «τραμπούκικη» την συμπεριφορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑFM» ανέφερε ότι «Του έλεγαν να δώσει και το δικό μου όνομα. Εγώ δεν τον ξέρω τον κ. Μανιαδάκη. Δεν ήταν δικός μου σύμβουλος. Η κατάθεσή του θα έρθει στη Βουλή. Εκβιαζόταν και για τους τρεις και έχει πει σε συνέντευξή του ότι εκβιαζόταν και για μένα. Θα βγουν στη Βουλή αυτά».

Ακόμα πρόσθεσε πως «Δεν υπάρχει περιθώριο να επικοινωνήσουμε ποτέ με ένα κόμμα το οποίο λέει για μας, ναι να αίρεται η ασυλία για τους δικούς του, όμως να λέει πάντα να μην αίρεται και να προφασίζεται ότι η υπουργική ιδιότητα που έχουν αν έπρεπε να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες να είναι το ειδικό δικαστήριο. Τρελά πράγματα, ενώ παράλληλα μας λένε κατά του άρθρου ’86, είναι ένα λαϊκιστικό μόρφωμα, η συμπεριφορά τους ήταν τραμπούκικη, θεσμικά, πολιτικά, συνταγματικά, θα κάνουμε το ίδιο τώρα; Όχι, λέω όχι κατηγορηματικά με την ευθύνη του λόγου και των πράξεων μου, αλλά έχω δώσει λόγο τιμής αν δεν τιμωρηθεί και ο τελευταίος υπεύθυνος, εγώ δεν σταματάω να ασχολούμαι με αυτή την υπόθεση, αν δεν κάτσει και ο τελευταίος στο σκαμνί…».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa