Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Ανδρέας Σπυράκος – «Νέα Αρχή για την Αττική»: «Οργώνει» τα προάστια του Δυτικού Τομέα της Αθήνας

«Οργώνει» τα προάστια του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, ο Ανδρέας Σπυράκος, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» και επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πατούλη.

Ο δραστήριος Ανδρέας Σπυράκος, καθημερινά βρίσκεται από την Αγία Βαρβάρα και το Χαϊδάρι μέχρι το Ίλιον και το Καματερό, σε συνεχή επαφή με τους δημότες των περιοχών και τους τοπικούς άρχοντες.

Ο Ανδρέας Σπυράκος, ο οποίος έχει μπει δυναμικά στην κούρσα των περιφερειακών εκλογών, ενημερώνεται για όλα τα θέματα που αφορούν τις περιοχές που επισκέπτεται, τα έργα που είναι σε εξέλιξη, τις κοινωνικές δομές των δήμων, αλλά και για όλα αυτά που είναι σε εκκρεμότητα από την απελθούσα αρχή της περιφέρειας Αττικής.

Ο Ανδρέας Σπυράκος, είναι πολύ αγαπητός στις περιοχές του Δυτικού Τομέα της Αθήνας όπου έχει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς.

Ο Ανδρέας Σπυράκος είναι απόφοιτος στρατιωτικής σχολής ΤΑΥΥ/ΣΕΤΗΛ, τελειόφοιτος σχολής Ηλεκτρονικών Τηλεπικοινωνιών, ενώ εργάζεται ως Διοικητικός Υπάλληλος στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Γνήσιο παιδί των προαστίων της Δυτικης Αττικής, έπαιξε ως τερματοφύλακας στην ιστορική ΑΕΚ Ν. Λιοσίων, τον Αίμο Πετρούπολης και τον Ορφέα Αιγάλεω.

Μέλος του Συλλόγου των απανταχού Ανδανιωτών Μεσσηνίας, πρώην Αντιπρόεδρος (1990 – 1994) και νυν του Συλλόγου Φουρνιωτών Αθηνών, ενώ έχει αναπτύξει έντονη Συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών στο Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ως Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa