Κοινωνία

Ανεβαίνει αισθητά η θερμοκρασία – Έρχεται μίνι καύσωνας

Η αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θα έχει ο καιρός αύριο αλλά και τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προβλέπει ότι ο καιρός αύριο θα είναι καλός και ζεστός με ηλιοφάνεια. Τονίζεται ωστόσο ότι τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Καιρός αύριο – Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί:

στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 37 βαθμούς

στη Θεσσαλία από 16 έως 38

στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς

στα νησιά του Ιονίου

στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 34 βαθμούς

στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37

στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 36 βαθμούς

στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 και μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και κατά περιόδους στις Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Καιρός αύριο – Αττική Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER