Παρασκηνιακά Πολιτική

Ανοίγουν «παράθυρο» στον Αυτιά

Η περίπτωση της υποψηφιότητας του «δικού μας», του Γιώργου Αυτιά, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θεωρείτο τελειωμένη πριν από λίγο καιρό.

Το ήθελε, αλλά δεν του προτάθηκε, εντέλει, παρά τη σχετική «ζύμωση». Ο Γ. Αυτιάς «χόλωσε» έκτοτε και για ένα διάστημα, από τον «αέρα» της εκπομπής του, πετούσε διαρκώς σπόντες προς τη ΝΔ.

Εσχάτως, όμως, τα πράγματα ηρέμησαν κάπως και λέγεται στο παρασκήνιο ότι ο δίαυλος ΝΔ-Αυτιά άνοιξε εκ νέου. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά κάποιοι εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του μετρήθηκε και δημοσκοπικά: Πριν από λίγες μέρες, γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων«έτρεξε» μια έρευνα, με επίκεντρο την Περιφέρεια Αττικής. Σε αυτήν, οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν και ποιο κόμμα προτίθενται να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, ενώ, ειδικά σε όσους δήλωναν ότι θα ψηφίσουν τη ΝΔ, ετίθετο και το ερώτημα, πώς θα έβλεπαν μια δυνητική υποψηφιότητα του κ. Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Ίδωμεν.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER