Κοινωνία

Αντιδήμαρχος Καστελόριζου στο paraskhnio.gr: Συνηθισμένες οι τουρκικές προκλήσεις

Ο αντιδήμαρχος του Καστελόριζου, Γιώργος Αχλαδιώτης, μίλησε αποκλειστικά στο paraskhnio.gr για τη νέα πρόκληση της Τουρκίας, η οποία εξέδωσε NAVTEX, σύμφωνα με την οποία δεσμεύει περιοχή νότια του νησιού, για… δίωρη ναυτική άσκηση στις 2 Απριλίου. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος «για εμάς αυτές οι προκλήσεις είναι κάτι το συνηθισμένο».

Ρεπορτάζ Στέλιος Προμπονάς

«Τις προκλήσεις από την πλευρά τις Τουρκίας τις ακούμε και τις βλέπουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ακούμε συνέχεια το ίδιο πράγμα. Δεν είναι κάτι το καινούριο. Για εμάς είναι συνηθισμένο», είπε ο κ. Αχλαδιώτης.

«Ανάλογα τα πολιτικά θέματα που θα έχει ο Σουλτάνος τους θα συνεχίσει τις προκλήσεις στην περιοχή μας. Ευτυχώς ο στρατός είναι πάρα πολύ κοντά σας, σε ό,τι και αν χρειαστούμε», τόνισε ο αντιδήμαρχος του Καστελόριζου Γιώργος Αχλαδιώτης.

Πάντως, λίγη ώρα μετά την τουρκική NAVTEX η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού, με τον Σταθμό του Ηρακλείου, που είναι τοπικώς αρμόδιος, εξέδωσε αντιNAVTEX με την οποία – τυπικώς – ακυρώνεται η προηγηθείσα τουρκική.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa