Πολιτική

Απάντηση Πολάκη σε καταγγελίες για το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων

Αναφορικά με καταγγελία που δημοσιεύτηκε με Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ στην ενημερωτική ιστοσελίδα ΕΚΑΒnews σχετικά με την ανάρτηση ανακοίνωσης στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων που «προτρέπει» στην εμπλοκή ασθενοφόρων και οδηγών ιδιωτικών κλινικών για διακομιδές σε επείγουσες μόνο περιπτώσεις και όταν το ΕΚΑΒ αδυνατεί να καλύψει τα περιστατικά αυτά, ισχύουν τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας:

  • Δεν υπάρχει και ούτε μπορούσε ποτέ να υπάρξει επί της παρούσας Κυβέρνησης κάποια εντολή από Δντή Τομέα ΕΚΑΒ ή από την κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ ή από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα του Υπουργείου, που να επιχειρεί να καλύψει κενά του συστήματος με την εκούσια αρωγή ιδιωτών.
  • Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήταν εδώ και χρόνια αναρτημένη στον Επιχειρησιακό Τομέα του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και μεταφέρθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα του Τομέα κατά τη μεταφορά του Επιχειρησιακού Κέντρου στα Ιωάννινα.
  • Η ανακοίνωση που βρέθηκε αναρτημένη στα Ιωάννινα δεν φέρει καμία υπογραφή, έχει ήδη αποκαθηλωθεί από το Ε.Κ. Ιωαννίνων του ΕΚΑΒ, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα για την απόδοση ευθυνών σε όσους την έγραψαν, ανάρτησαν, αλλά και δημοσίευσαν.
Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ