Οικονομία

Απίστευτες αποκαλύψεις στο πόρισμα για την απάτη της Folli Folie! Πλαστά εμβάσματα εκατομμυρίων με… αστεία ονόματα!

Για στροφή της έρευνας του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση προς στην κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης», στην υπόθεση της Folli Follie, κάνει λόγο το «Πρώτο Θέμα», το οποίο παρουσιάζει στοιχεία της δικογραφίας και το πόρισμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σημειώνοντας ότι εντοπίστηκαν «πλαστά εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων από ανύπαρκτους τραπεζικούς λογαριασμούς».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα: «έστελναν πλαστά εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων από ανύπαρκτους τραπεζικούς λογαριασμούς και έσπαγαν πλάκα: «Τι όνομα να βάλω στο έμβασμα;», «Βάλε… Γιώργος Πουτσίδης», έφτιαξαν συνθηματικό κωδικό με το όνομα «Merry-go-round» (γύρω-γύρω όλοι) για να φουσκώνουν τους τζίρους, έγραφαν ότι είχαν στο ταμείο 225 εκατ. ευρώ και είχαν μόλις ένα 500αρικο».

Επίσης, αναφέρει ότι «πούλησαν μετοχές την ώρα του σκανδάλου και άρπαξαν 9,7 εκατ. ευρώ», ενώ αναφερόμενο στην εισαγγελική έρευνα σημειώνει «βαριές ευθύνες, καθώς η έρευνα του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση στρέφεται στην κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» προκύπτουν για τον πατριάρχη της επιχειρηματικής οικογένειας, Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τον «χρυσό διάδοχο» Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και δεκάδες εμπλεκόμενα στελέχη της εταιρείας για την κομπίνα των πολλών εκατομμυρίων».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa